Oferta !!! Cumpără panourile solare de care ai nevoie și lasă transportul pe seama noastră - transportul este inclus în preț la achiziționarea a minim 6 panouri solare!

SISTEME FOTOVOLTAICE

Afiseaza: 1-24 din 77 produse

 Filtre

Sisteme fotovoltaice de inalta performanta!


Producătorul de module LONGi este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de celule solare monocristaline. La scurt timp după înființarea sa în 2000, compania s-a concentrat pe plachete de siliciu monocristalin. Scopul: costuri reduse de producere a energiei electrice pentru clienții LONGi și promovarea structurii modulelor monocristaline.

Panourile solare LONGi Nr 1 in Top 10 panouri solare fotovoltaice premium si reprezinta cea mai performanta solutie de asigurare a independentei energetice.

  • Tehnologia modulelorTehnologia modulelor
  • Mai puțină pierdere de putere, mai multă randament! Acest lucru se datorează faptului că modulele cu tehnologie Half-Cut constau din 144 de celule mici în loc de 72 de celule mai mari. Prin înjumătățirea celulelor, pierderile de putere sunt reduse și eficiența modulelor este crescută în comparație cu modulele fără tehnologie de tăiere pe jumătate. Acest lucru are ca rezultat randamente mai mari și face întregul sistem fotovoltaic mai economic.
  • CalitateCalitate
  • LONGi Solar pune mare accent pe calitatea modulelor sale solare. Pe lângă respectarea condițiilor standardelor IEC 61215 și 61730, LONGi Solar face un pas mai departe și realizează testele standard cu timpi de testare de trei ori mai mari. În termeni concreti, aceasta înseamnă că un test de căldură umedă are o durată de funcționare de 3000 de ore în loc de doar 1000 de ore. Acest efort suplimentar asigură că modulele dumneavoastră îndeplinesc cerințele standardelor pe întreg ciclul de viață.
  • garanțieGaranție 
  • Pe lângă o garanție de 12 ani pentru produs, LONGi Solar oferă și o garanție de performanță de 25 de ani. LONGi promite că, după 25 de ani de funcționare, cel puțin 84,8% din producția modulului va fi în continuare disponibilă. Această valoare este peste standardul industriei de 80 %.
 

LONGi a înființat mai multe baze de producție în China, Vietnam, Malaezia și în alte țări și regiuni, precum și sucursale în Statele Unite, Japonia, India, Australia, Thailanda, Emiratele Arabe Unite și alte țări, cu afaceri în peste 150 de țări și regiuni. În 2021, capacitatea de producție a companiei pentru plachete și module ajunsese la 105GW și respectiv, 60GW. Înființată în 2000, LONGi Green Energy Technology Co., Ltd. (LONGi) se angajează să fie cea mai valoroasă companie de tehnologie solară din lume.

Sub misiunea de "A exploata cât mai bine energia solară pentru a construi o lume verde", cu o poziționare a mărcii de "Cea mai de încredere companie solară, de încredere, care deschide calea pentru tehnologia verde", LONGi dezvoltă soluții pentru centralele electrice de mari dimensiuni, pentru diferite industrii și gospodării, cu dezvoltarea sa axată pe inovare. În cele din urmă, LONGi va furniza, de asemenea, soluții de "energie verde + hidrogen verde" pentru dezvoltarea globală cu zero emisii de carbon.

Huawei SUN2000 este o gama inovatoare de invertoare rezidentiale si industriale on-grid sau off-grid monofazate sau trifazate, avand unele dintre cele mai bune caracteristici.

Acestea sunt invertoare inteligente, cu protectie activa impotriva arcurilor curente si prezinta o eficienta cu pana la 30% mai mare datorita optimizatoarelor cu care este prevazut. De asemenea, acesta beneficiaza de conexiune WLAN inclusa, fiind echipate cu inteligenta artificiala, iar puterea sa este de la 3KW pana la 40KW, avand o eficienta maxima de 98,4%. Aceste invertoare permit pornirea rapida datorita aplicatiei Huawei Solar si poate fi configurat printr-un singur clic, fiind extrem de usor de instalat.

De asemenea, poate combina energia generata de campul fotovoltaic impreuna cu energia stocata pentru a furniza toata energia de care are nevoie o locuinta. Ratingul in ceea ce priveste siguranta este IP65, ceea ce il face sa aiba o protectie remarcabila impotriva conditiilor nefavorabile.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!