Oferta !!! Cumpără panourile solare de care ai nevoie și lasă transportul pe seama noastră - transportul este inclus în preț la achiziționarea a minim 6 panouri solare!

Invertoare fotovoltaice

Afiseaza: 1-24 din 57 produse

 Filtre

Huawei SUN2000 este o gama inovatoare de invertoare rezidentiale si industriale on-grid sau off-grid monofazate sau trifazate, avand unele dintre cele mai bune caracteristici.

Invertoarele Huawei Nr 1 in Top 10 invertoare premium si reprezinta cea mai performanta solutie de asigurare a independentei energetice.
 

Acestea sunt invertoare inteligente, cu protectie activa impotriva arcurilor curente si prezinta o eficienta cu pana la 30% mai mare datorita optimizatoarelor cu care este prevazut. De asemenea, acesta beneficiaza de conexiune WLAN inclusa, fiind echipate cu inteligenta artificiala, iar puterea sa este de la 3KW pana la 40KW, avand o eficienta maxima de 98,4%. Aceste invertoare permit pornirea rapida datorita aplicatiei Huawei Solar si poate fi configurat printr-un singur clic, fiind extrem de usor de instalat.

De asemenea, poate combina energia generata de campul fotovoltaic impreuna cu energia stocata pentru a furniza toata energia de care are nevoie o locuinta. Ratingul in ceea ce priveste siguranta este IP65, ceea ce il face sa aiba o protectie remarcabila impotriva conditiilor nefavorabile.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!