Oferta !!! Cumpără panourile solare de care ai nevoie și lasă transportul pe seama noastră - transportul este inclus în preț la achiziționarea a minim 6 panouri solare!

LONGi introduce noile sale module Hi-MO 6 pe piața mondială

LONGi introduce noile sale module Hi-MO 6 pe piața mondială
Eficiență sporită a generării de energie prin inovație tehnologică

HPBC (Hybrid Passivated Back Contact) este o nouă generație de tehnologie cu celule solare de înaltă eficiență, care este unică prin designul său fără bare colectoare din față. Tehnologia celulei HPBC poate îmbunătăți considerabil absorbția luminii și capacitățile de conversie fotoelectrică ale celulei prin ajustarea structurii interne a celulei și poate crește astfel eficient puterea de ieșire a modulului. Modulele echipate cu tehnologia celulelor HPBC pot genera un volum mai mare de energie în condiții de temperatură ridicată și iradiere scăzută și au, de asemenea, performanțe superioare de degradare a puterii. În simulările globale de generare a energiei, modulele Hi-MO 6 au demonstrat un avantaj semnificativ în generarea de energie față de produsele PERC, cu o creștere medie a producției de energie de până la 10% în scenariile tipice.



Atunci când dezvoltă soluții fotovoltaice pentru aplicații rezidențiale și comerciale, echipa de cercetare și dezvoltare a LONGi se străduiește să atingă cel mai înalt nivel de siguranță și fiabilitate. Hi-MO 6 folosește tehnologia de lipire cu contact înapoi, care utilizează structura de lipire cu o singură linie, mai degrabă decât structura tradițională în formă de Z, pentru a spori rezistența modulului la fisurare. Acest design tehnologic revoluționar, combinat cu LONGi Lifecycle Quality, face din Hi-MO 6 unul dintre cele mai fiabile module fotovoltaice de pe piață.

Aducerea tehnologiei fotovoltaice și a esteticii arhitecturale în diverse aplicații

Hi-MO 6 include patru serii – Explorer, Scientist, Guardian și Artist – toate având dimensiunea standard M10 (182 mm) și sunt disponibile în tipurile 72C, 66C, 60C și 54C. Atractia estetică a modulului evocă stilul minimalist al designului industrial modern și completează în mod natural o mare varietate de scenarii de aplicare.



Pentru aplicațiile din sectoare cu nevoi crescute de securitate și inteligență, Hi-MO 6 oferă, de asemenea, opțiunea de a îmbunătăți și mai mult siguranța și optimizarea prin preinstalarea Smart Optimizer. În cazul unei defecțiuni a sistemului fotovoltaic sau a umbririi modulului, sistemul back-end poate fi monitorizat și optimizat de la distanță în timp real, folosind feedback-ul de la „creierul digital” al Smart Optimizer, asigurând siguranța centralei electrice în timp ce maximizează sistemul.



„LONGi a condus dezvoltarea industriei de-a lungul anilor cu inovații tehnice de înaltă calitate. Modulele emblematice din seria Hi-MO au contribuit la modernizarea structurii energetice globale. Hi-MO 6 este un alt pas solid spre promovarea echității energetice”, a comentat Vicepreședintele LONGi Dennis She.

„LONGi își propune să colaboreze cu mai mulți parteneri pentru a participa la noua revoluție energetică, să ofere soluții de energie curată, care să fie la fel de accesibile tuturor și să accelereze transformarea și dezvoltarea energetică a planetei noastre.”

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!