Oferta !!! Cumpără panourile solare de care ai nevoie și lasă transportul pe seama noastră - transportul este inclus în preț la achiziționarea a minim 6 panouri solare!

Hi-MO 6 oferă țărilor nordice soluții care combină performanța și estetica

Hi-MO 6 oferă țărilor nordice soluții care combină performanța și estetica
In noiembrie a avut loc lansarea oficială de către LONGi a modulului său Hi-MO 6, primul care dispune de tehnologia celulelor HPBC de înaltă eficiență și care a fost proiectat exclusiv pentru piața globală. De atunci, modulul a fost implementat în proiecte pilot din Suedia și Finlanda, unde comunitățile locale și întreprinderile mici și mijlocii suferă adesea probleme cu alimentarea cu energie din cauza temperaturilor extrem de scăzute.

Proiectul rezidențial suedez este situat în capitala Stockholm și implementează versiunea cu 54 de celule a seriei Hi-MO 6 Scientist. Proiectul are o capacitate instalată de 15,48KW și poate satisface nevoile de energie ale unei întregi gospodării. Proiectul finlandez este situat în Helsinki și este, de asemenea, echipat cu 4,3 kW de module Hi-MO 6 Scientist cu 54 de celule.



Seria Hi-MO 6 Scientist este un produs cu configurare high-end conceput pentru generarea de energie la domiciliu. Modulul se potrivește filozofiei nordice minimaliste cu designul său unic din față, fără bare și stilul Obsidian Black. În ceea ce privește generarea de energie, modulul folosește tehnologia celulelor HPBC, care îmbunătățește semnificativ absorbția luminii și capacitatea de conversie fotoelectrică, maximizând puterea de ieșire și atenuând provocările unice legate de temperatură și lumină. Tehnologia inovatoare crește, de asemenea, capacitatea de generare de energie a modulului în medii cu iradiere scăzută, cu performanțe îmbunătățite în ceea ce privește coeficientul de temperatură și degradarea puterii.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!