Oferta !!! Cumpără panourile solare de care ai nevoie și lasă transportul pe seama noastră - transportul este inclus în preț la achiziționarea a minim 6 panouri solare!

Despre noul LONGi Hi-MO6

Despre noul LONGi Hi-MO6
Module de înaltă eficiență

LONGi furnizează modulele sale solare fiabile și de înaltă performanță pe 6 continente și 85 de țări și regiuni pentru a alimenta lumea către un viitor cu emisii scăzute de carbon.

Tehnologia celulelor HPBC de nouă generație LONGi deschide un nou capitol în producția de masă a celulelor de înaltă eficiență și continuă să conducă reforma industriei. Eficiența celulelor LONGi HPBC depășește 25,0%.Eficiența celulelor HPBC versiunea PRO depășește 25,3%.

Ce este Hi-MO 6?

LONGi Hi-MO 6 este o nouă familie de produse bazată pe tehnologia eficientă a celulelor HPBC. Are caracteristici de estetică, eficiență, fiabilitate și inteligență. În funcție de caracteristicile funcționale și scenariile de aplicare ale produsului, acesta este împărțit în patru serii: Explorer, Scientist, Guardian și Artist.

Care este motivația lansării LONGi Hi-MO 6?

Din perspectiva pieței, cererea clienților industriali, comerciali și utilizatori continuă să crească cu o viteză mare, iar scenariile de aplicații diversificate ridică noi provocări pentru module. Din perspectiva industrială, urmărirea eficienței modulelor este primul principiu. Lansarea Hi-MO 6 este rezultatul inevitabil al cererii pieței și al inovației tehnologice.

Care sunt caracteristicile tipice ale Hi-MO 6?

Hi-MO 6 a fost mult îmbunătățit ca aspect, performanță, fiabilitate și funcție de optimizare inteligentă cu celula de înaltă eficiență HPBC. În ceea ce privește aspectul, Hi-MO 6 simplifică complexitatea și redefinește conceptul estetic al modulelor fotovoltaice. În ceea ce privește performanța , Hi-MO 6 îmbunătățește considerabil capacitatea de conversie fotoelectrică a modulului prin optimizare cuprinzătoare. În ceea ce privește fiabilitatea, celula HPBC adoptă tehnologia de sudare spate completă pentru a îmbunătăți în mod eficient rezistența la micro fisurare a modulelor. În același timp, Hi-MO 6 poate efectua managementul siguranței active și al optimizării inteligente prin optimizatorul inteligent prefabricat.

Aceste noi produse le gasiti accesand acest link: LONGi Hi-MO6
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!