Oferta !!! Cumpără panourile solare de care ai nevoie și lasă transportul pe seama noastră - transportul este inclus în preț la achiziționarea a minim 6 panouri solare!

Ce aduce nou LONGi Hi-MO6?

Ce aduce nou LONGi Hi-MO6?
LONGi, cel mai mare producător de panouri solare din lume, lansează Hi-MO 6, primul său panou solar conceput exclusiv pentru piața globală. Folosind tehnologia celulelor HPBC de înaltă eficiență LONGi, Hi-MO 6 atinge o eficiență energetică maximă de 22,8% în producția de masă. Conceput pentru a satisface nevoile diverșilor clienți, Hi-MO 6 oferă eficiență, siguranță și estetică superioare. În plus, noul panou solar poate crește producția de energie cu până la 10%.

Creșterea eficienței producției de energie prin inovație tehnologică

HPBC (Hybrid Passivated Back Contact) este o nouă generație de tehnologie cu celule solare de înaltă eficiență, care este unică prin designul său fără bare frontale. Tehnologia celulei HPBC poate îmbunătăți considerabil absorbția luminii și capacitățile de conversie fotoelectrică ale celulei prin ajustarea structurii interne a celulei și, astfel, crește efectiv puterea de ieșire a modulului. Panourile solare echipate cu tehnologia celulelor HPBC pot genera un volum mai mare de energie în condiții de temperatură ridicată și iradiere scăzută și au, de asemenea, performanțe superioare de degradare a puterii. În simulările globale de generare de energie, panourile solare Hi-MO 6 au demonstrat un avantaj semnificativ în generarea de energie față de produsele PREC, cu o creștere medie a puterii de până la 10% în scenariile tipice.

Atunci când dezvoltă soluții fotovoltaice pentru aplicații rezidențiale și comerciale, echipa de cercetare și dezvoltare LONGi își propune să atingă cel mai înalt nivel de siguranță și fiabilitate. Hi-MO 6 utilizează tehnologia de lipire prin contact din spate, care utilizează o structură de legătură cu o singură linie, mai degrabă decât structura tradițională în formă de Z, pentru a îmbunătăți rezistența la fisurare a modulului. Acest design tehnologic revoluționar, combinat cu LONGi Lifecycle Quality, face din Hi-MO 6 unul dintre cele mai fiabile panouri solare fotovoltaice de pe piață.

Panourile solare de la LONGi contribuie la modernizarea structurii energetice globale

Hi-MO 6 include patru serii – Explorer, Scientist, Guardian și Artist – toate în dimensiunea standard M10 (182 mm) și disponibile în tipurile 72C, 66C, 60C și 54C. Atractia estetică a panoului solar evocă stilul minimalist al designului industrial modern și completează în mod natural o mare varietate de scenarii de aplicare.

Pentru aplicațiile din sectoarele cu nevoi crescute de securitate și inteligență, Hi-MO 6 oferă, de asemenea, opțiunea de a îmbunătăți și mai mult securitatea și optimizarea prin preinstalarea Smart Optimizer. În cazul unei defecțiuni a sistemului fotovoltaic sau a umbririi modulului, sistemul back-end poate fi monitorizat și optimizat de la distanță în timp real, folosind feedback-ul de la „creierul digital” al Smart Optimizer, asigurând siguranța centralei electrice în timp ce maximizează puterea de ieșire a sistemului.

„LONGi a condus dezvoltarea industriei de-a lungul anilor cu inovații tehnice de înaltă calitate. Panourile solare din seria Hi-MO au contribuit la modernizarea structurii energetice globale. Hi-MO 6 este un alt pas solid spre promovarea echității energetice. În plus, LONGi își propune să colaboreze cu mai mulți parteneri pentru a face parte din noua revoluție energetică, pentru a oferi soluții de energie curată, care sunt la fel de accesibile tuturor oamenilor și pentru a accelera transformarea energetică și dezvoltarea planetei noastre”, spune vicepreședintele LONGi. , Dennis She.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!